Lihatehnoloogia 3+2
LIHATEHNOLOOGIA ERIALAL KAITSTUD MAGISTRITÖÖD (3+2 ÕPE)
Jrk.nr. | Nimi | Kuupäev | Akadeemiline kraad | Töö pealkiri |
1 | Grabiitšuk, Marija | 12.06.07 | põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) | Sealiha pH mõju keedusinkide kvaliteedile ja töötlemiskadudele |
2 | Karjus, Kadi | 12.06.07 | põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) | Tapaeelsete tegurite mõju sealiha kvaliteedile AS Valga Lihatööstuses |
3 | Veri, Kristiina | 12.06.07 | põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) | Marineeritud liha rikastamine taimsete funktsionaalsete lisanditega |
4 | Kerner, Kristi | 5.06.09 | põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) | Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile . |
5 | Murru, Triin | 5.06.09 | põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) | |
6 | Zell, Maria | 5.06.09 | põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) | Verivorsti retsepti ja tehnoloogia väljatöötamine kaubandusketile Maxima Eesti OÜ.“ |
7 | Veskioja, Andre | 5.06.09 | põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) | |
8 | Luik, Kaili | 3.06.10 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Traditsioonilisest ja mahetootmisest pärineva veiseliha kvaliteedi erinevused |
9 | Sirk, Raido | 3.06.10 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Lambarümba tükeldamine |
10 | Trofer, Olga | 3.06.10 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Lühiajaliste temperatuurilöökide mõju hakkliha kvaliteedile |
11 | Viilipus, Mart | 3.06.10 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Liha töötlemise seadmed ja masinaelementide teoreetilised alused |
12 | Villem, Sille | 3.06.10 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Keedusinkide tegelik koostis võrreldes etiketil märgituga |
15 | Lepp, Kristina | 3.06.11 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Sealiha marineerimine orgaaniliste hapetega ja selle mõju toote kvaliteedile |
16 | Saar, Raili | 3.06.11 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Hobuseliha väärindamisvõimaluste uurimine Eestis |
17 | Žurbenko, Stanislav | 3.06.11 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Djuroki tõu mõju sealiha kvaliteedile |
18 | Kopli, Reelika | 1.06.12 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Digitaalse mikroskoopia kasutamine sealiha struktuuri ja liha kvaliteedi uuringutes |
19 | Šitkova, Aljona | 1.06.12 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Mikroorganismide erinevate gruppide arvukuse muutused veiseliha laagerdamisel |
20 | Tuvikene, Tea | 1.06.12 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Aastatel 1965–2011 Eesti Maaülikoolis koostatud lihatehnoloogia eriala lõputööde andmebaas |
21 | Martinson, Riho | 31.05.13 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Gravitatsiooniline impulssmeetod veiseliha lõikeenergia määramiseks ning selle rakendamine veiseliha laagerdustehnoloogia parameetrite täpsustamiseks |
22 | Morina, Olga | 31.05.13 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Digitaaltehnika rakendamine liha värvuse uurimiseks |
23 | Muutra, Kaisa | 31.05.13 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Listeria monocytogenes’e ja Campylobacter spp. levimus ning arvukus liha- ja kalatoodetes Eestis |
24 | Tamm, Tauri | 31.05.13 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Lihaveiste liha kvaliteet |
25 | Vesselova, Svetlana | 31.05.13 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Tarbija käitumise uuring ahelas kauplus-kodu-tarbimine |
26 | Veerme, Leena | 6.06.14 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Suitsugeneraatori suitsu puhastamisel tekkivate jääkainete mõju lihatööstuse reoveele ja kanalisatsioonile |
27 | Haljaste, Signe | 5.06.15 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Külmutatud liha erinevate sulatamisviiside mõju toodangu väljatulekule suitsulihatoodete tootmisel |
28 | Lindenberg, Kristiina | 5.06.15 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Shiga-toksiine tootva escherichia coli levimus suurulukite ning veiste rümpadel Eestis |
29 | Oja, Ruve | 5.06.15 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Sigade algtöötlemisel tekkivad loomsed kõrvalsaadused ja nende seiresüsteemi aluste väljatöötamine |
30 | Pihlak, Aaro | 5.06.15 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Kontaktsete- ja mittekontaktsete meetodite kasutamine temperatuuride registreerimiseks lihatehnoloogia alastes uuringutes |
31 | Tiitson, Priit | 5.06.15 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Vadaku lisamise mõju frankfurterite füüsikalis-keemilistele ja organoleptilistele omadustele |
32 | Torga, Taavi | 5.06.15 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Djuroki tõugu kultide mõju nuumsigade lihas- ja rasvkoe kvaliteedile |
33 | Parts, Jaan | 1.06.16 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Lihaveiste algtöötlemisel tekkivad kõrvalsaaduste kogused ja füüsikalis-keemiline koostis |
34 | Torp, Jaanika | 1.06.16 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Happeliste marinaadide mõju sealiha kvaliteedinäitajatele |
35 | Heidemann, Annela | 31.05.17 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Sea rasvkoe füüsikalis-keemilised näitajad |
36 | Margens, Kadi | 31.05.17 | tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) | Nuumsigade selja pikima lihase tehnoloogiline kvaliteet ja koostis |