Täiendõppe kursused

VLTR akadeemilise personali poolt läbiviidavad täienduskoolitused:

  • Toiduhügieen ja -ohutus, algaste;
  • Toiduhügieeni keskastme koolitus;
  • Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõtetes/eraelamus toidu valmistamisel;
  • Tootmishügieen ja sanitatsiooni korraldus;
  • Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine;
  • Eeltingimusprogrammid ning toiduohutuse tagamise süsteemid;
  • Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis;
  • Loomakaitsealane seadusandlus ning selle rakendamine;
  • Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele;
  • Lihahügieen ja –inspektsioon;
  • Liha ja lihatoodete ohutus ning tootmishügieen;
  • Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen;
  • Toidu säilimisaegade määramine ning kestvuskatsete tegemine;
  • Toidu keemilised ohud;
  • Põllumajandusloomade tapatoimingute pädevustaseme koolitus;
  • Põllumajandusloomade transport;
  • Toidu pakendamine, toiduohutuse tagamine ja toidualase teabe esitamine tarbijale;
  • L. monocytogenes toidupatogeenina;
  • Toidu mikrobioloogilise ohutuse ja kvaliteedi tagamine;
  • Tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtted.
  • Täienduskoolituste soovi korral tuleb pöörduda Eesti Maaülikooli Avatud Ülikooli personali poole.