Uudised

APSi aastakonverents TOIT ja TOIDU TOOTMINE

Kutsume Teid 3. juunil Eesti Maaülikooli Tehnikamajas (Fr. R. Kreutzvaldi 56) toimuvale APSi aastakonverentsile TOIT ja TOIDU TOOTMINE. Konverents on pühendatud toidule ja selle tootmisel esinevatele probleemidele. Konverentsi kava leiate APSi kodulehelt. Teaduslikule poolele järgneb seltsi aastakoosolek ning hiljem on võimalik mõtteid vahetada vabamas õhkkonnas. Palume registreeruda hiljemalt 30. maiks, helistades seltsi sekretärile Heli Kiimanile telefonil 731 3454 või saates e-kirja heli.kiiman@emu.ee.

09.30–10.00 Registreerimine
10.00–10.10 Avasõnad – Marko Kass, president
10.10–10.40 Aasta maaelukomisjonis – Artur Talvik, Riigikogu maaelukomisjoni liige
10.40–11.10 Olukorrast piima tootmisel ning turustamisel – Märt Riisenberg,  Kehtna Mõis OÜ juhatuse esimees
11.10–11.30 Viljelussüsteemide mõju kartuli mugulasaagile ja kvaliteedile – Berit Tein, Eesti Maaülikool
11.30–11.50 Kartul, teine leib – Aide Tsahkna, Eesti Taimekasvatuse Instituut
11.50–12.20 Kohvipaus
12.20–12.40 Uuendatud toitumissoovitustest – Mai Maser, Tartu Ülikool
12.40–13.00 Kas punane ja töödeldud liha on tõesti kantserogeensed? – Tõnu Püssa, Eesti Maaülikool
13.00–13.20 Miks on vaja toiduhügieeni? – Mati Roasto, Eesti Maaülikool
13.20–13.40 Mesi ja meesaaduste osakaal meie toitumises – Ellen Pärn, Põllumajandusmuuseum
13.40–14.00 Karusloomakasvatuse uuring – Peep Piirsalu, Eesti Maaülikool
14.00 Seltsi aastakoosolek, albumi APS 95 esitlus

Konverentsi kava PDF formaadis

Aastakonverents 2016

Aastakonverents 2016

Aastakonverents 2016

Lugupidamisega APSi eestseisus