Doktorandid

Õppetooli doktorandid (märts 2020)
Doktorant Teema
1 Toomas Kramarenko Shiga-toksiini tootev E. coli, Salmonella enterica ja Listeria monocytogenes Eesti toiduahelas
2 Mihkel Mäesaar Campylobacter jejuni molekulaarepidemioloogia ja kontroll Eesti toiduahelas
3 Dea Anton Tomati viljade keemilise koostise võrdlus erinevates kasvatustingimustes ja koostise muutus viljade valmimisel
4 Piret Raudsepp Hariliku rabarberi ja mustra sõstra polüfenoolne koostis, nende antibakteriaalse aktiivsuse ja vabade radikaalide sidumise võime teiste toidutaimede samade omadustega võrreldes
5 Julia Koskar Toidutaimede ekstraktide antibakteriaalse toime intensiivsuse ja mehhanismide uurimine
6 Kaisa Kuus Toidu mikrobioloogilised ohud: Salmonella spp. molekulaarepidemioloogia
7 Sirje Jalakas Toidu töötlemisega seonduvad keemilised ohud, saadavuse hinnangud
8 Triin Tedersoo Sigadelt ja kanabroileritelt pärinevate Campylobacter spp. feno- ja genotüübilised seosed inimeste kampülobakterenteriidi juhtumitega

Aastal 2020 töötab õppetoolis kümme akadeemilist töötajat ning juhendatakse kaheksat doktoranti. See on läbi Eesti ajaloo suurim akadeemilise personali kooslus, kes tegeleb otseselt toiduhügieeni õppe– ja teadusteemadega konkreetses akadeemilises struktuuriüksuses.