Toiduainete tehnoloogia õppekava magistritööde kaitsmine

Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 15:00

Fr. R. Kreutzwaldi 56/5–123, Tartu

Toiduainete tehnoloogia õppekava kell 9.00 Kreutzwaldi 56/5–123

Kaitsmisele tulevad magistritööd:

Luik, Lisbeth
Lactiplantibacillus plantarum tüvede ja aflatoksiin B1 vastastiktoime
Interaction of Lactiplantibacillus plantarum strains and aflatoxin B1
Juhendaja(d): nooremprofessor Helena Andreson, PhD; nooremteadur Liis Lutter, MSc
Retsensent: Merle Rätsep, BioCC OÜ teadur

Rudenko, Aleksandra
Musta sõstra marjade meski pikaajaline ensümaatiline töötlemine madalatel temperatuuridel
Long-term enzymatic treatment of black currant berry mash at low temperatures
Juhendaja(d): Anna Pisponen, Uko Bleive
Retsensent: Hedi Kaldmäe, Polli Aiandusuuringute Keskus, analüüsiüksuse juht

Sahharov, Pavel
Leivajuuretistest isoleeritud Lactiplantibacillus plantarum tüvede fermentatiivsed omadused
Fermentative properties of Lactiplantibacillus plantarum strains isolated from sourdoughs
Juhendaja(d): Helena Andreson, Liis Lutter
Retsensent: Priit Elias, BioCC OÜ juhtivteadur