Uudised

Tartu ja Tallinna linn tunnustasid mitmeid maaülikooli konverentse 

6. veebruaril toimus Alexela Loomelaval Tartu konverentsisaadiku programmi tänuüritus, kus tunnustati 2023. aasta silmapaistvaid konverentsikorraldajaid ja anti üle tunnistused Tartu uutele konverentsisaadikutele. 

Kolme uue Tartu konverentsisaadiku hulka nimetati maaülikooli professor Evelin Jürgenson.

Tunnustuse said järgnevad maaülikooli konverentsid: 13th International Conference Biosystems Engineering 2023, 11th International Shallow Lakes Conference, ICOHTEC 50 (korraldajad TalTech ja Eesti Maaülikool), Symposium of Aquatic Microbial Ecology – SAME17 (korraldajad Tartu Ülikool ja Eesti Maaülikool) ja International Crane Conference 2023. Ürituse fotogalerii on leitav siin.

Tallinna linn ja Eesti Konverentsibüroo tunnustasid Eesti Maaülikooli korraldatud rahvusvahelist kongressi 56th Congress of the International Society for Applied Ethology ISAE 2023, mis toimus 2023. aasta augustis Tallinnas ja keskendus loomade käitumisele. 

Korralduskomitee liige professor David Arney kommenteeris, et tegemist oli kuuepäevase kongressiga, mis sisaldas teaduslike loenguid, ettekandeid, kohtumisi, töötube ja sotsiaalseid üritusi. "Eesti Maaülikoolil on selles valdkonnas nii teadmised kui ka kogemused, seega oli see hea põhjus korraldada see kongress just Eestis," ütles Arney.