Jrk.nr. |
Nimi |
Kuupäev |
Akadeemiline kraad |
Töö pealkiri |
1 |
Belova, Svetlana |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Toorpiima kasutamine Edami tüüpi juustude valmistamisel. Uurimistöö. |
2 |
Grabiitšuk, Marija |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) |
Sealiha pH mõju keedusinkide kvaliteedile ja töötlemiskadudele |
3 |
Jomp, Liisi |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Traditsioonilise võitehnoloogia põhioperatsioonid. Õppematerial tava-, täiend-, ja e-õppeks |
4 |
Kaplenko, Jelisaveta |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Varutava piima koostise ja laapumisomaduste aastaringne dünaamika ning pidamistehnoloogiliste tegurite mõju sellele. |
5 |
Karjus, Kadi |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) |
Tapaeelsete tegurite mõju sealiha kvaliteedile AS Valga Lihatööstuses |
6 |
Kopli, Klaidi |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Piima tootmine vabapidamisega külmlaudas. Õppematerjal tava-, täiend-, ja e-õppeks. |
7 |
Mootse, Hannes |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Hollandi tüüpi juustutoorikute valmistamine. Õppematerial tava-, täiend-, ja e-õppeks. |
8 |
Veri, Kristiina |
12.06.07 |
põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) |
Marineeritud liha rikastamine taimsete funktsionaalsete lisanditega |
9 |
Eomois, Triin |
30.05.08 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Vedelate piimatoodete pakendamine-õppematerejal bakalaureuseõppeks |
10 |
Jeršova, Marina |
30.05.08 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Coli-laadsete bakterite, hallitus- ja pärmseente, Staphylococcus spp. ja Listeria spp. sisalduste uurimine kodujuustus |
11 |
Mihhaljova, Anna |
30.05.08 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lactobacillus acidophilus’e ja Bifidobacterium spp. sisalduse uurimine piimadessertides |
12 |
Shkut, Elena |
30.05.08 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Bifidobacterium spp. ja Lactobacillus acidophilus’e sisalduse uurimine jogurtijäätises |
13 |
Vooremäe, Rita |
30.05.08 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Mikromeierei metoodiline juhend bakalareuseastme üliõpilastele |
14 |
Bobrovski, Lauri |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
15 |
Dõhne, jevgeni |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Tootearenduslikud aspektid karamelliseeritud jogurti tehnoloogias. |
16 |
Kerner, Kristi |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) |
Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile . |
17 |
Murru, Triin |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) |
18 |
Ojaperv, Janeli |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Mahejäätise väljatöötamine. |
19 |
Pärtli, Piret |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Astelpaju mahejäätise mikrobioloogia. |
20 |
Ridaliste, Indrek |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Pruuni vadakujuustu tehnoloogia väljatöötamine. |
21 |
Soomre, Anneli |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (piimatehnoloogia) |
Ternespiima kasutamise perspektiividest Eestis. |
22 |
Zell, Maria |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) |
Verivorsti retsepti ja tehnoloogia väljatöötamine kaubandusketile Maxima Eesti OÜ.“ |
23 |
Veskioja, Andre |
05.06.09 |
põllumajandusteaduse magister (lihatehnoloogia) |
24 |
Denissova, Anna |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Temperatuuri, kontsentratsiooni ja pH mõju laktoosikristallide mikrostruktuurile nende kristalliseerimisel Ricotta vadakust |
25 |
Luik, Kaili |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Traditsioonilisest ja mahetootmisest pärineva veiseliha kvaliteedi erinevused |
26 |
Mey, Dea |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Ternespiima töötlemise võimalikkusest Eestis |
27 |
Pajumägi, Sirje |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Sulatusprotsessi mõju rasva kristallisatsioonile Ricotta töötlemisel |
28 |
Palkovs, Darja |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
29 |
Raudsepp, Raidy |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
30 |
Sirk, Raido |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Lambarümba tükeldamine |
31 |
Trofer, Olga |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Lühiajaliste temperatuurilöökide mõju hakkliha kvaliteedile |
32 |
Viilipus, Mart |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Liha töötlemise seadmed ja masinaelementide teoreetilised alused |
33 |
Villem, Sille |
03.06.10 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Keedusinkide tegelik koostis võrreldes etiketil märgituga |
34 |
Filippova, Xenia |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Kakao kasutamisvõimaluste uurimine sulatatud määrdejuustude valmistamisel |
35 |
Golovnja, Maria |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Piimatehnoloogia-alaste lõputööde andmebaas |
36 |
Hommuk, Enika |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Tomati kasutamisvõimaluste uurimine sulatatud määrdejuustude valmistamisel |
37 |
Jekaterina, Kurganova |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Taimsete lisandite mõju piimatoodete fermentatsioonil kasutatavale juuretisele |
38 |
Karpik, Elena |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Temaatiline andmebaas 20. sajandi alguse eesti kokaraamatutest |
39 |
Lehiste, Heler |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Tava - ja mahepiima koostis ning tehnoloogilised omadused |
40 |
Lepp, Kristina |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Sealiha marineerimine orgaaniliste hapetega ja selle mõju toote kvaliteedile |
41 |
Saar, Raili |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Hobuseliha väärindamisvõimaluste uurimine Eestis |
42 |
Samoilova, Jekaterina |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Informatsiooniseeria „Liha- ja Piimatööstus“ andmebaasi koostamine ja temaatiline analüüs |
43 |
Sinitsõn, Roman |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Piima võltsimisest ning Eestis varutava piima külmumistäpp ja antibiootikumide jääkide olemasolu |
44 |
Žurbenko, Stanislav |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Djuroki tõu mõju sealiha kvaliteedile |
45 |
Tagel, Sirlika |
03.06.11 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Edam juustu tootmine ja valmimine erinevat tüüpi juuretiste kasutamisel |
46 |
Kopli, Reelika |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Digitaalse mikroskoopia kasutamine sealiha struktuuri ja liha kvaliteedi uuringutes |
47 |
Kuldma, Kadi |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Maitsestamata jogurtite viskoossuse sõltuvus temperatuurist |
48 |
Ojakõiv, Jaanika |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Vadaku kääritamise võimalused, vadakuõlle valmistamise tehnoloogia väljatöötamine |
49 |
Sarap, Olger |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Õuna ja küüslaugu kasutamise võimaluste uurimine sulatatud juustude valmistamisel |
50 |
Sats, Andres |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Ternespiima osakeste suurusjaotuse ja tehnoloogilise töötlemise võimaluste uurimine |
51 |
Šitkova, Aljona |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Mikroorganismide erinevate gruppide arvukuse muutused veiseliha laagerdamisel |
52 |
Tereštšenko, Jana |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Ultrafiltreeritud ja kontsentreerimata piimast juustude võrdlemine reoloogiliste ja sensoorsete parameetrite põhjal ning tehnoloogiliste parameetrite optimeerimine |
53 |
Tuvikene, Tea |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Aastatel 1965–2011 Eesti Maaülikoolis koostatud lihatehnoloogia eriala lõputööde andmebaas |
54 |
Tälli, Viktor |
01.06.12 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Tartu kaubandusvõrgus müüdavate sulatatud juustude mikrobioloogiline uuring |
55 |
Belokon, Oljana |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Maksa kasutamise võimaluste uurimine sulatatud juustude valmistamisel |
56 |
Lolajev, Grigori |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Vadakupulbri kasutamine jogurti valmistamisel |
57 |
Martinson, Riho |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Gravitatsiooniline impulssmeetod veiseliha lõikeenergia määramiseks ning selle rakendamine veiseliha laagerdustehnoloogia parameetrite täpsustamiseks |
58 |
Morina, Olga |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Digitaaltehnika rakendamine liha värvuse uurimiseks |
59 |
Muutra, Kaisa |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Listeria monocytogenes’e ja Campylobacter spp. levimus ning arvukus liha- ja kalatoodetes Eestis |
60 |
Pihtje, Mikko |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Haigete lehmade piima membraanfiltratsiooni ja ensümaatilise kalgendamise tehnoloogiliste parameetrite uurimine |
61 |
Pikkmets-Kaas, Mirjam |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Mahetoorpiima kvaliteedi uurimine ahelas veiselaut, transport, toorpiimaautomaat |
62 |
Tamm, Tauri |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Lihaveiste liha kvaliteet |
63 |
Vesselova, Svetlana |
31.05.13 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Tarbija käitumise uuring ahelas kauplus-kodu-tarbimine |
64 |
Arm, Triinu |
06.06.14 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Kohukesemassi tekstuuri mehaaniliste omaduste muutused külmutamisel ja sulatamisel |
65 |
Koroljak, Kristina |
06.06.14 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Keefiri kasutamise võimaluste uurimine jäätise valmistamisel |
66 |
Pahhomova, Arina |
06.06.14 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Probiootiliste bakterite kasutamise võimaluste uurimine sulatatud juustude valmistamisel |
67 |
Raud, Merilin |
06.06.14 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Niiskuse jaotumine juustudes valmimisperioodi jooksul |
68 |
Täht, Kadi |
06.06.14 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Sulatussegusse lisatavate probiootiliste bakterite mõju sulatatud juustu mikrobioloogilistele näitajatele ja kvaliteedile |
69 |
Veerme, Leena |
06.06.14 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Suitsugeneraatori suitsu puhastamisel tekkivate jääkainete mõju lihatööstuse reoveele ja kanalisatsioonile |
70 |
Haljaste, Signe |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Külmutatud liha erinevate sulatamisviiside mõju toodangu väljatulekule suitsulihatoodete tootmisel |
71 |
Kask, Kerli |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Kaseiiniosakeste suuruse mõju uurimine juustupiima kalgendi tugevusele |
72 |
Klokova, Aleksandra |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Linaseemneõliga rasvasegu tehnoloogia väljatöötamine ja omaduste hindamine |
73 |
Külaots, Kaisa |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Rasvakuulikeste suurusjaotus homogeniseeritud piimas |
74 |
Lindenberg, Kristiina |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Shiga-toksiine tootva escherichia coli levimus suurulukite ning veiste rümpadel Eestis |
75 |
Lutter, Liis |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Veise ternespiima rasvhappelise koostise määramine gaaskromatograafiliselt |
76 |
Meitern, Madli |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Eesti kitsepiima keemilise koostise, füüsikalis-keemiliste omaduste ja rasvakuulikeste suurusjaotuse uurimine |
77 |
Oja, Ruve |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Sigade algtöötlemisel tekkivad loomsed kõrvalsaadused ja nende seiresüsteemi aluste väljatöötamine |
78 |
Pihlak, Aaro |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Kontaktsete- ja mittekontaktsete meetodite kasutamine temperatuuride registreerimiseks lihatehnoloogia alastes uuringutes |
79 |
Randma, Mari-Liis |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Kohupiimapasta ja porgandimehu kasutamisvõimaluste uurimine probiootilise jäätise valmistamisel |
80 |
Sadam, Heili |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lehmapiima kaseiini mitselli suurusjaotuse dünaamika hommikusel ja õhtusel lüpsil |
81 |
Tiitson, Priit |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Vadaku lisamise mõju frankfurterite füüsikalis-keemilistele ja organoleptilistele omadustele |
82 |
Torga, Taavi |
05.06.15 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Djuroki tõugu kultide mõju nuumsigade lihas- ja rasvkoe kvaliteedile |
83 |
Aasmäe, Triin |
01.06.16 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lehmapiima rasvakuulikeste suurusjaotust mõjutavad tegurid |
84 |
Klein, Liisi |
01.06.16 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Piima ultraheliga töötlemise mõju piimarasva eraldumisele |
85 |
Parts, Jaan |
01.06.16 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Lihaveiste algtöötlemisel tekkivad kõrvalsaaduste kogused ja füüsikalis-keemiline koostis |
86 |
Teder, Liis |
01.06.16 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Soolatud ja soolamata rõõsakoorevõi kvaliteedi hindamine erinevate säilitusrežiimide korral |
87 |
Teras, Anumari |
01.06.16 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Veise ternespiima vadaku osakeste suurusjaotuse uurimine nelja poegimisjärgse lüpsi lõikes |
88 |
Torp, Jaanika |
01.06.16 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Happeliste marinaadide mõju sealiha kvaliteedinäitajatele |
89 |
Valge, Triinu |
01.06.16 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Saane ja rootsi maatõugu kitsede piima rasvhappelise koostise uurimine Eestis |
90 |
Heidemann, Annela |
31.05.17 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Sea rasvkoe füüsikalis-keemilised näitajad |
91 |
Kaidma, Kai |
31.05.17 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Või mikrobioloogilise kvaliteedi hindamine |
92 |
Lepman, Edgar |
31.05.17 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Koore kuumutamise mõju või omadustele säilitamise ajal |
93 |
Margens, Kadi |
31.05.17 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Nuumsigade selja pikima lihase tehnoloogiline kvaliteet ja koostis |
94 |
Juks, Marii-Heleen |
30.05.18 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Sous vide meetodi rakendamine veiseliha töötlemisel |
95 |
Meelker, Gete |
30.05.18 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Vinnutatud veiselihasnäkkide tehnoloogia väljatöötamine |
96 |
Mälgand, Liina |
30.05.18 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Membraantehnoloogiate kasutamine hapu vadaku demineraliseerimiseks |
97 |
Nappa, Anette |
30.05.18 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Kinnine kaitsmine |
98 |
Rünk, Katrin |
30.05.18 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Kasemahla siirupi kasutamine jäätise magustajana |
99 |
Raja, Liina |
30.05.19 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Mustasõstra-õunapüree kasutamine keeduvorsti valmistamisel |
100 |
Topnik, Kaidi |
30.05.19 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lehmapiima koostise aastaringne muutumine ja selle mõju piima laapuvusele |
101 |
Verner, Nadežda |
30.05.19 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Parmesan tüüpi juustu soolvee keemilise ja mikrobioloogilise kvaliteedi dünaamika |
102 |
Kask, Gertrud |
04.06.20 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lambapiima koostis ja osakeste suurusjaotus ning nende mõju piima laapumisomadustele |
103 |
Lastik, Hanna |
04.06.20 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Vikerforelli (oncorhynchus mykiss) värskuse ja mikrobioloogilise kvaliteedi hindamine jahutatult säilitamisel |
104 |
Peri-Kudrin, Anna |
04.06.20 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Ternespiimapulbri mõju jogurti mikrobiootale, reoloogilistele ja organoleptilistele omadustele |
105 |
Abel, Maarja |
03.06.21 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia ja taimsete toiduainete tehnoloogia) |
Teeseene lüofiliseerimine ja lüofiliseeritud teeseene kasutamine kombucha starterkultuurina |
106 |
Matto, Johanna |
03.06.21 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lambapiima koostise ja laapumisomaduste mõju juustukalgendi koostisele ja väljatulekule |
107 |
Pikkmets, Gatriin |
03.06.21 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Kitsepiima koostise ja laapumisomaduste monitooring |
108 |
Post, Anet |
03.06.21 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Taimsete lisandite mõju sealihast pihvide kvaliteedile |
109 |
Põlluäär, Tauri |
03.06.21 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Lihatoodete lihasisalduse vähendamise võimalusi köögiviljade lisamisega |
110 |
Ambos, Kati |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister (lihatehnoloogia) |
Kanepi valgukontsentraadi mõju lihatoodete füüsikalis-keemilistele ja sensoorsetele omadustele |
111 |
Kukk, Sander |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Ultrahelitöötluse parameetrite mõju rasvakuulikeste suurusele koores |
112 |
Kuzina, Aljona |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Piimhappebakterite kooslus ja stabiilsus leivajuuretistes |
113 |
Leet, Killu |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister ( taimsete toiduainete tehnoloogia) |
L-askorbiinhappe tootmine geneetiliselt muundatud Saccharomyces cerevisiae abil |
114 |
Patrael, Kristiina |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Ultrahelitöötlus kui alternatiiv kuumtöötlemisele piimatoodete tehnoloogias |
115 |
Prants, Karina |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister (taimsete toiduainete tehnoloogia) |
Rosa damascena Mill roosi kroonlehtede mõju õunasiidri fermentatsioonile |
116 |
Sootak, Berit |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister (taimsete toiduainete tehnoloogia) |
Tatralinnaste filtreerimisvõime ja virde väljatulek |
117 |
Tedre, Liisa |
09.06.22 |
tehnikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lambascottal põhineva probiootilise scottajoogi tehnoloogia väljatöötamine |
118 |
Luik, Lisbeth |
08.06.23 |
tehikateaduse magister (piimatehnoloogia) |
Lactiplantibacillus plantarum tüvede ja aflatoksiin B1 vastastiktoime |
119 |
Rudenko, Aleksandra |
08.06.23 |
tehnikateaduse magister (taimsete toiduainete tehnoloogia) |
Musta sõstra marjade meski pikaajaline ensümaatiline töötlemine madalatel temperatuuridel |
120 |
Sahharov, Pavel |
08.06.23 |
tehnikateaduse magister (taimsete toiduainete tehnoloogia) |
Leivajuuretistest isoleeritud Lactiplantibacillus plantarum tüvede fermentatiivsed omadused |
121 |
Aunbaum, Anete |
13.06.24 |
tehnikateaduse magister (taimsete toiduainete tehnoloogia ) |
Mahlade tootmisel kasutatavad immobiliseeritud hüdrolüütilised ensüümid |
122 |
Pärna, Merilin |
13.06.24 |
tehnikateaduse magister (taimsete toiduainete tehnoloogia ) |
Taimsete pressjäägi ekstraktide mõju marineeritud vikerforelli mikroorganismide arvukusele ja sensoorsetele omadustele |
123 |
Võsu, Triinu |
13.06.24 |
tehnikateaduse magister (taimsete toiduainete tehnoloogia ) |
Keskkonna pH mõju erinevate taimsete valkude kontsentraatide ja isolaatide omadustele ning sobivus veganproteiinismuutide kasutamiseks |