Konverentsi „Terve loom ja tervislik toit“ 8. aprill 2010 ettekanded ja kogumik
-
Toiduteaduse ja tehnoloogia valdkonna õppe-, teadus- ja arendustööst. Mikromeierei.
Prof. Väino Poikalainen, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond
-
Liikuvtapamajade rakendus Eestis
Lektor Lembit Lepasalu, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond
-
Tootmisruumide sanitatsiooni praktilised aspektid
Priit Dreiman, Marko Breivel, AS Rakvere Lihatööstus
-
Mahekeskuse koostööst ettevõtjatega
Elen Peetsman, Mahekeskus
-
Ülevaade zoonooside seirest loomset päritolu toidus
Eve Kukk, Veterinaar- ja Toiduamet zoonooside seire peaspetsialist .
-
EL põllumajanduspoliitika tulevikust
Ivari Padar, Euroopa Parlamendi liige
-
Loomakasvatuse ja aretustöö probleemidest
Tanel Bulitko, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu
-
Lüpsilehmade metaboolsest adaptatsioonist üleminekuperioodil
Prof. Olav Kärt, söötmise osakond
-
Eestis toodetava piima seleenisisaldus
Doktorant Aire Ilves, söötmise osakond
-
Lehmade tiinestamine suguselekteeritud spermaga
Prof. Mihkel Jalakas, sigimisbioloogia osakond
-
Uued strateegiad sperma käitlemisel ja külmutamisel
Teadur Triin Hallap, sigimisbioloogia osakond
-
Rahvaveterinaaria potentsiaal ja rakendamise võimalused
Raivo Kalle, Eesti Kirjandusmuuseum
-
Loomade mikroobide antibiootikumide resistentsuse monitooringu tulemused Eestis 2005-2009
Lektor Birgit Aasmäe, loomatervise ja keskkonna osakond
-
Turupõhine lihaveisekasvatus - Eesti võimalused veiseliha tootmiseks lähikümnendil
Rainis Ruusamäe, Estonian ACB-Vianco OÜ
-
Loomakasvatuse ja toiduteholoogia õppekavade arendusest Maaülikoolis
Einar Orgmets, VLI õppedirektor
-
Terve loom ja tervislik toit“ kogumik