Uudised

Märja Katsefarmi Avatud Talude Päev

Märja katsefarmi avatud talude päeval oli meil suur rõõm tervitada 445 inimest nii Eestist kui ka välismaalt, sealhulgas külalisi Prantsusmaalt ja Rootsist. Täname kõiki külastajaid, kes aitasid teha sellest meeldejääva päeva!

Päev möödus edukalt ja pakkus mitmekesiseid elamusi. Külastajad said lähedalt tutvuda meie armsate vasikatega, kes olid väga sõbralikud ja nautisid kogu tähelepanu. Vasikate paitamine pakkus palju rõõmu nii suurtele kui väikestele.

Külastajad, said proovida traktorirooli keeramist, mis oli põnev ja meeldejääv kogemus. Lisaks pakkusid suurt huvi meie katsefarmi lehmakeste toodangust valmistatud toorpiim ja mozzarella juust, mille piim on toodetud meie farmi lehmakeste poolt.

Külastajad said tutvuda ka täisautomatiseeritud farmitehnikaga, näha, kuidas robotid tööd teevad ning kuidas näeb välja meie veiste igapäevaelu. 

Ka oli põnevaid tegevusi nagu näiteks oli võimalus panna oma värvimisoskused proovile ja värvida meie farmi veisetõugude pilte : eesti holstein, eesti punane ja eesti maatõug. See pakkus lastele palju rõõmu ja võimalust õppida tundma erinevaid veiseid.

 

Juba järgmisel aastal ootame teid jälle külla! Märja katsefarm jätkab oma traditsiooni pakkuda harivaid ja meelelahutuslikke elamusi kõigile külastajatele.

Täname kõiki, kes osalesid ja aitasid muuta selle päeva meeldejäävaks. Teie toetus ja huvi on meie jaoks väga oluline. Kohtumiseni järgmisel aastal!