Meediakajastused

Eesti esimese lihahäkatoni võitjad teevad rupsidest südamepalle

ELUKUTSE ÕPE TEADUS- JA ARENDUSTEGEVUS LABORKOMPLEKS MEEDIAKAJASTUSED GALERII TÖÖTAJAD

Eesti rapsikook võib aidata leevendada maailma valgunälga

Eesti esimese lihahäkatoni võitjad teevad rupsidest südamepalle

Maaülikool hakkab tegelema toidu kõrvalsaaduste väärindamise ja zero-waste põhimõtetega 

Maaülikool sai teadustöö edendamiseks 2,5 miljonit (18.juuni 2018)

Lugeja küsib: millised tervislikud omadused on kasemahlal? (8.mai 2018)

Maaülikooli uus toidulabor kujuneb tootjatele koostööpartneriks (30. jaanuar 2018)

Maaülikoolis avabtiainulaadne toidulabor (25. jaanuar 2018)

Maaülikool avab ainulaadse toidulabori (24. jaanuar 2018)

7 müüti: Eesti teadlane kummutab väärarusaama piimast (14. august 2017)

Spetsialist selgitab, kuidas valida poest võimalikult tervislikud piimatooted (14. august 2017)

10 müüti -  Eesti teadlane kummutab väärarusaamu piimast (11. august 2017)

Täna on piimapäev (9. august 2017)

Vaataja küsib: kuidas keedumuna koor paremini lahti saada? (8. märts 2017)

Maaülkool asub ehitama oma visiitkaarti -uut toidumaja (25. jaanuar 2016)

Kui teadmistest jääb vajaka, siis maaülikool aitab (24. november 2016)

Kirjanduse abiga sündis kasesiirupit valmistav firma (27. aprill 2016)

Kolm noort toodavad kitsepiimast jässakat jäätist (20. märts 2016)

Teadlased teevad kasemahla ja praakpiima hinnaliseks (7. detsember 2015)

Vana eriala on endiselt menukas (7. detsember 2015)

Eestis on piimandusteadust õpetatud juba 115 aastat (2. detsember 2015)

Maaülikooli teadlased: Piimatööstuses tuleks ternespiimale rohkem tähelepanu pöörata (27. aprill 2015)

Tonnide viisi piima läheb asjata raisku. Miks? (16. oktoober 2014)

Kasemahl passib jäätisesse ja mujalegi (24. märts 2014)

Maaülikool tahab kasemahlast jäätist tegema hakata (20. märts 2014)

Eestlased ei jaksa kallist liha osta (26. november 2013)

Eesti Maaülikool paneb tootearendusele õla alla (21. aprill 2013)

Fotolugu: Sea rännak toidulauale (29. märts 2013)

Arst Adik Levin - Lehmapiimast loobumine võib parandada teie tervist (14. märts 2013)

Kas üksiku koduse lehma piim võib olla parem suurfarmi lehma piimast? (14. märts 2013)

Ühes keeduvorstis on 83 korda rohkem liha kui teises (28. mai 2011)

Emise liha võib lehata sama võikalt kui kuldil (10. veebruar 2011)

Miks poepiimale ei tule rasvakihti? (27. september 2010)

Saaremaa mahetootjad loodavad ülesse panna piimaautomaadid (22. mai 2010)

Kas talunik saab tapamaja peagi ka koju tellida? (18. aprill 2010)

Maale võivad tulla liikuvad tapamajad (1. aprill 2010)

Maale võivad tulla liikuvad tapamajad (1. aprill 2010)

Eesti võib lähitulevikus saada liikuva tapamaja (24. märts 2010)

Eesti võib lähitulevikus saada liikuva tapamaja (24. märts 2010)

Liikuv tapamaja päästaks väiketootjad kitsikusest (24. märts 2010)

Pool lihatööstustesse jõudvast kodumaisest sealihast kuulub superklassi (23. märts 2010)