Õppetooli doktorandid (märts 2020)
|
Doktorant
|
Teema
|
1
|
Toomas Kramarenko
|
Shiga-toksiini tootev E. coli, Salmonella enterica ja Listeria monocytogenes Eesti toiduahelas
|
2
|
Mihkel Mäesaar
|
Campylobacter jejuni molekulaarepidemioloogia ja kontroll Eesti toiduahelas
|
3
|
Dea Anton
|
Tomati viljade keemilise koostise võrdlus erinevates kasvatustingimustes ja koostise muutus viljade valmimisel
|
4
|
Piret Raudsepp
|
Hariliku rabarberi ja mustra sõstra polüfenoolne koostis, nende antibakteriaalse aktiivsuse ja vabade radikaalide sidumise võime teiste toidutaimede samade omadustega võrreldes
|
5
|
Julia Koskar
|
Toidutaimede ekstraktide antibakteriaalse toime intensiivsuse ja mehhanismide uurimine
|
6
|
Kaisa Kuus
|
Toidu mikrobioloogilised ohud: Salmonella spp. molekulaarepidemioloogia
|
7
|
Sirje Jalakas
|
Toidu töötlemisega seonduvad keemilised ohud, saadavuse hinnangud
|
8
|
Triin Tedersoo
|
Sigadelt ja kanabroileritelt pärinevate Campylobacter spp. feno- ja genotüübilised seosed inimeste kampülobakterenteriidi juhtumitega
|
Aastal 2020 töötab õppetoolis kümme akadeemilist töötajat ning juhendatakse kaheksat doktoranti. See on läbi Eesti ajaloo suurim akadeemilise personali kooslus, kes tegeleb otseselt toiduhügieeni õppe– ja teadusteemadega konkreetses akadeemilises struktuuriüksuses.