Elias, T., Roasto, M. Tapale suunatavate loomade ja lindude puhtus. 2023. Eesti Maaülikool. 78 lk. |
ISBN 978-9916-719-46-6 (pdf) |
Ringo, K.; Laikoja, K. 2023. Nõuded toitu käitlevale mikroettevõttele. 28 lk. |
ISBN 978-9916-4-2226-7 (pdf) |
Roasto, M., Laikoja, K., Peetsmann, E., Luik, A. 2023. Ready-to-implement manuals with practical solutions on food safety: HACCP Plan for pasteurized apple juice (organic product), Erasmus+, SAFE-ORGfood. Pp. 1-32. |
Link |
Mäesaar, M., Roasto, M. Patogeeni(de) algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõttes. 2022. Eesti Maaülikool. 28 lk. |
ISBN 978-9916-669-85-3 (pdf) |
Soidla, R., Anton, D. 2022. Puuvilja-, köögivilja-, marja- ning seenekonservide ohutu tootmine. 39 lk. |
ISBN 978-9916-669-88-4, ISBN 978-9916-669-89-1 (pdf) |
Soidla, R., Anton, D. Põllumajandusloomade pidamine, transport ja tapmine. Tartu, 2021. Ptk 5 ja 6, lk 79 – 177. |
ISBN 978-9916-669-00-6 |
Soidla, R., Anton, D. Konservide ohutu tootmine. 39 lk., 2021. |
ISBN 978-9916-669-18-1 (pdf); ISBN 978-9916-669-19-8 |
Roasto, M. Biokirmed toidutootmise keskkonnas. 2021. Eesti Maaülikool. 21 lk. |
ISBN 978-9916-669-14-3 (pdf) |
Püssa, T. Toidu keemilised ohud. Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool. 2020. 24 lk. |
ISBN 978-9949-698-37-0 |
Laikoja, K., Roasto, M. Toidu säilimisaja määramine, III osa. Toidu säilitamisnõuded toidugruppide kaupa. Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool. 2020. 16 lk. |
ISBN 978-9949-698-65-3 (pdf) |
Roasto, M., Laikoja, K. Toidu säilimisaja määramine, II osa (täiendatud väljalase). Mikrobioloogilised näitajad toidugruppide kohta. Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool. 2020. 42 lk. |
ISBN 978-9949-698-52-3 (pdf) |
Roasto, M. Olulised toidupatogeenid. 2019. 22 lk. Eesti Maaülikool. Vali Press OÜ. |
ISBN 978-9949-629-96-1 |
Roasto, M., Laikoja, K. Toidu säilimisaja määramine, I osa (täiendatud ja parandatud väljaanne). 2019. Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool. |
ISBN 978-9949-698-73-8 (pdf) |
Poikalainen, V.; Tatar, V.; Laikoja, K.; Traksmaa, A.; Laos, K.; Lepasalu, L.; Soidla, R.; Andreson, H.; Veri, K.; Mahla, T. 2018. Toiduainete tehnoloogia: kõrgkooliõpik. Tartu, Eesti Maaülikool. 732 lk. |
ISBN 978-9949-88-432-2 |
Pitsi, T. jt. Eesti toitumis- ja liikumissoovitused 2017. Tallinn. |
ISBN 978-9949-461-77-6 (pdf) |
Roasto, M. jt. Campylobacter spp., Listeria monocytogenesʼ e ja Shiga-toksiine tootva Escherichia coliʼga seonduvate toiduohutuse riskide hindamine Eestis. 2015. 175 lk. Eesti Maaülikool. |
ISBN: 978-9949-536-72-6 |
Roasto, M., Breivel, M., Dreimann, P. Toiduainetööstuse tootmishügieen. 2011. 392 lk. Tartu: Eesti Maaülikool. |
ISBN 978-9949-429-27-1 |
Soidla, R. jt. Tapasaadused. Loomsed kõrvalsaadused. 2010. Tartu: Halo Kirjastus. |
ISBN 978-9949-429-23-3 |
Soidla, R. jt. Tapaloomade vedu ja algtöötlemine. 2009. Tartu: Halo Kirjastus. |
ISBN 978-9949-429-21-9 |
Kikas, A. jt. Musta sõstra kasvatus. 2008. Eesti Maaülikool - Tartu: Eesti Loodusfoto. |
ISBN: 978-9985-830-88-8 |
Roasto, M. Toiduhügieen ja ohutus. 2006. Õpikus "Lindude tervishoid ja haigused". Tartu. Halo Kirjastus. |
ISBN 13: 978-9985-9724-8-9; ISBN 10: 9985-9724-8-1 |