- Toiduhügieen ja -ohutus, algaste.
- Toiduhügieen ja -ohutus keskaste.
- Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõtetes/eraelamus toidu valmistamisel.
- Tootmishügieeni tagamine toidukäitlemisel.
- Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks.
- Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine.
- Eeltingimusprogrammid ning toiduohutuse tagamise süsteemid.
- Põllumajandusloomade transport vastavalt loomakaitsenõuetele, pädevuskoolitus.
- Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis.
- Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele.
- Lihahügieen ja -inspektsioon.
- Liha ja lihatoodete ohutus ning tootmishügieen.
- Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen.
- Toidu säilimisaegade määramine, kestvuskatsed.
- Keemilised ohud toidus.
- Toidupatogeenide ülekandeteed, kasvu mõjutavad faktorid ning ohu minimeerimise võimalused.
- Listeria monocytogenes´e kontroll ja ohje toidukäitlemisel.
- Lisaained toidus.
- Taimsed endogeensed mürgid.
- Taimedest pärit sööda- ja toidumürgid.