Täienduskoolitused

- Toiduhügieen ja -ohutus, algaste.

- Toiduhügieen ja -ohutus keskaste.

- Toiduhügieen ja enesekontroll väikeettevõtetes/eraelamus toidu valmistamisel.

- Tootmishügieeni tagamine toidukäitlemisel.

- Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks.

- Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine.

- Eeltingimusprogrammid ning toiduohutuse tagamise süsteemid.

- Põllumajandusloomade transport vastavalt loomakaitsenõuetele, pädevuskoolitus.

- Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis.

- Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele.

- Lihahügieen ja -inspektsioon.

- Liha ja lihatoodete ohutus ning tootmishügieen.

- Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen.

- Toidu säilimisaegade määramine, kestvuskatsed.

- Keemilised ohud toidus.

- Toidupatogeenide ülekandeteed, kasvu mõjutavad faktorid ning ohu minimeerimise võimalused.

- Listeria monocytogenes´e kontroll ja ohje toidukäitlemisel.

- Lisaained toidus.

- Taimsed endogeensed mürgid.

- Taimedest pärit sööda- ja toidumürgid.